Dakbedekking & Zinkwerk

Is een lekkend dak voor u als huiseigenaar ook een grote schrik? Dat is terecht, want nattigheid krijgt door lekkage kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten zoals plafonds en muren. Daarom kunt u het beste uw goten en bedekkingen van dakkapellen en erkers en andere daken goed onderhouden en op tijd vervangen. Voor het behoud van uw huis of kantoor of bedrijfspand.

De eisen die aan dakdekken wordt gesteld neemt toe. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. Of het uw goot, regenwaterafvoer of roevendak is? Wij maken het voor u. Ook de platte daken voorzien wij van perfecte dakbedekkingssystemen. Zowel bitumieus als zink of koper passen wij toe.

Zink-, lood- en dakwerk is van oudsher een loodgietersvak. Het vraagt kundigheid van de monteur. Liemar Installatietechniek heeft in de afgelopen jaren brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken en het afvoeren van hemelwater. Wij leveren uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen.

Klik hier voor Foto's Dakbedekking & zinkwerk