Duurzame Energie & Verwarming

Bij de keuze van uw verwarmingsinstallatie moet u nu rekening houden met een flinke stijging van de energieprijzen binnen de volgende 20 jaar. In de toekomst zal het gebruik van duurzame energie bij nieuwbouw een vereiste worden. Ook voor u kan het overstappen naar duurzame energie in veel gevallen aantrekkelijk zijn. Dit kan door plaatsing van een eenvoudige zonneboiler voor het sanitair warm water, of door het plaatsen van zonnepanelen. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Zo bespaart u op uw energierekening. Zonnestroom concurreert steeds beter met netstroom, want de kosten voor zonnepanelen dalen.

Warmtepompen kunnen op energievriendelijke manier zorgen voor zowel comfort aan warmte als sanitair warm water. De omgevingswarmte, uit de bodem of uit de lucht rondom uw woning, is bruikbaar om uw woning of bedrijfspand mee te verwarmen. Het temperatuursverschil hoeft niet eens groot te zijn om er met een warmtepomp gebruik van te maken. Een warmtepomp voor bodemwarmte neemt de warmte op uit de bodem en brengt die naar de verwarmingsinstallatie.

Besparingen op de energiekosten en ondersteuning door premies, kunnen er voor zorgendat duurzame ernergie voor bedrijven en particulieren het overwegen waard zijn.

Bij Liemar Installatietechniek is de kennis aanwezig om een gepast voorstel uit te werken op maat van uw woning of bedrijfspand. Ook voor de aanleg van een compleet cv-systeem waaronder vloerverwarming, radiatoren, confectoren, boilers, hetelucht of airconditioning.

Klik hier voor foto's Duurzame energie & verwarming