Sanitair & Riolering

In tijden van stress gaat iedereen wel eens op zoek naar een moment van ontspanning en geborgenheid. Alleen al het geluid van stromend water geeft mensen een blij gevoel. Meer dan ooit is de badkamer een ‘genietkamer’. Hier word je springlevend onder een verkwikkende douche of geniet je languit van 'n geurig warm bad. De producten die Liemar Installatietechniek bij u kan leveren en installeren kunnen u daarbij helpen.

Wij leveren een badkamer, douche of toilet die voldoet aan uw specifieke wensen. Wij creëeren voor u uw eigen plek van welzijn, afgestemd op uw wensen en budget. Met aandacht voor duurzaamheid en energie- en waterbesparing brengen wij u al het beste van water en energie. Uiteraard is er ook brede aandacht voor het afvalwater wat afgevoerd moet worden. Of dit nu vanuit uw badkamer, uw toilet of uit uw keuken moet worden afgevoerd.

In een rioolleiding komt het vaak voor dat vaste stoffen bezinken. Om een goede werking van de riolering te garanderen moet de leiding de juiste diameter hebben. Afhankelijk van het gebruik en uw wensen kan Liemar Installatietechniek de juiste rioleringen voor u berekenen, bij u aanleggen en desnoods onderhouden.

Klik hier voor Foto's Sanitair & Riolering